Briefwisseling tusschen zijner Majesteits Regeering in het Vereenigd Koninkrijk en de Duitsche Regeering. [Alsmede het onderhoud tusschen Sir Nevile Henderosn en Herr Hitler] (Frijda, 1939)
Op de omslag: Nederlansche vertaling van het Engelsch Witboek.