Informator NSZZ "Solidarność" . no. 35, 1987 - Tymczasowa Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej (TKZ NSZZ "Solidarność" FSM w Bielsku-Białej, 1987)
Print run: 500-1000 copies