In het kraakpand Vrankrijk heeft in de week van 24 tot 30 juni deze Palestijnse vlag gehangen i.v.m. de solidariteitsactie van Gretta Duisenberg
In het kraakpand Vrankrijk heeft in de week van 24 tot 30 juni deze Palestijnse vlag gehangen i.v.m. de solidariteitsactie van Gretta Duisenberg.