Eerste redactie Het Volk. V.l.n.r.: Van Bruggen, Mendels, Troelstra, De Roode, Ankersmit. Lezend in het nummer van Het Volk van 16 maart 1902. Vergelijk BG A18/186 - Leenheer, Corn.,
Eerste redactie Het Volk. V.l.n.r.: Van Bruggen, Mendels, Troelstra, De Roode, Ankersmit. Lezend in het nummer van Het Volk van 16 maart 1902. Vergelijk BG A18/186.