Gemeenteraad bij de behandeling van de gemeentelijke nota over de problematiek rond het gebruik van en de handel in (soft-)drugs in jongerencentra, waaronder het Paard van Troje. Den Haring (rechts, DISK) praat met hoofdcommissaris Peyster. Serie van twee foto's - Singels, Han,
Gemeenteraad bij de behandeling van de gemeentelijke nota over de problematiek rond het gebruik van en de handel in (soft-)drugs in jongerencentra, waaronder het Paard van Troje. Den Haring (rechts, DISK) praat met hoofdcommissaris Peyster. Serie van twee foto's.