Törésvonalak, 3. rész. Megoldások és félmegoldások, 3. rész . Fractions - part 3. Solutions and Half Solutions - Schiffer, Pál (Budapest Filmstúdió, 1998)
Start: 01:49:00, End: 02:47:00 Fractions, Part 2 continued.