Afmetingen incl. lijst met glas. Staande v.l.n.r.: Nauta, Elkerbout. Zittend v.l.n.r.: Hofman, Amelink, Kruithof, Ruppert en Vermeulen - Thomann, Anton C.,
Afmetingen incl. lijst met glas. Staande v.l.n.r.: Nauta, Elkerbout. Zittend v.l.n.r.: Hofman, Amelink, Kruithof, Ruppert en Vermeulen.