Groenevelt aan het bord tijdens een bijeenkomst in het actiecentrum "Ons Centrum". In het midden achter de tafel Bode. Rechts naast hem van Dijk - Nieuwenhuijs, Henk,
Groenevelt aan het bord tijdens een bijeenkomst in het actiecentrum "Ons Centrum". In het midden achter de tafel Bode. Rechts naast hem van Dijk.