Bezwaren tegen de verdere inpoldering in het land van Vollenhove (Ingenieursbureau voor Bouw- en Waterboukunde "het Oversticht", 1939)
Verzameld en uitgewerkt in opdracht van den Bond van Nederlandsche Rietdekkers Patroons e.a.