Waarschijnlijk volgens de Nederlandse Bank afkomstig van de Provo-beweging uitgedeeld in Amsterdam als protest tegen het kapitalisme
Waarschijnlijk volgens de Nederlandse Bank afkomstig van de Provo-beweging uitgedeeld in Amsterdam als protest tegen het kapitalisme.