Serie van 3. Gebruikt bij demonstratie in Utrecht en Anti-Kalkar demonstratie in Almelo - Koperdraat, Jan (1977)
Serie van 3. Gebruikt bij demonstratie in Utrecht en Anti-Kalkar demonstratie in Almelo.