Groenevelt (geheel rechts) op een bijeenkomst met als onderwerp: 'Het NVV en de communisten. Onze contacten met Oost-Europa'. Van den Akker: geheel links, achteraan - Haas, Joh. de
Groenevelt (geheel rechts) op een bijeenkomst met als onderwerp: 'Het NVV en de communisten. Onze contacten met Oost-Europa'. Van den Akker: geheel links, achteraan.