Alerta : . Alerta : voor al het andere nieuws over Latijns-Amerika en Cariben
Vanaf (1986) hierin opgenomen: Suriname informatie (ZK 40843). Vanaf (1992):no.183 met ondertitel: voor al het andere nieuws over Latijns Amerika en de Cariben. Vanaf (1999) samengegaan met: America Ventana o.d.t. La Chispa (ZK 41343). SAMENSMELTING VAN: Chili-bulletin (ZK 30689) en Revolucion : Latijns Amerika bulletin (ZK 32674).