Opening huisvlijttentoonstelling ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van de ANDB. Van Zutphen houdt de openingsrede. Zie ook BG A21/454
Opening huisvlijttentoonstelling ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van de ANDB. Van Zutphen houdt de openingsrede. Zie ook BG A21/454.