Voorspel, ontstaan en verloop van het schisma in het Nederlandse communisme . de geschiedenis van de CPH-CC (De Wijnkoop-Partij) 1926-1930 /;
Mededelingenblad Sociaal Historische Studiekring; (1966):no.29, p. 3-38.