La lauseta. (L'Alauseto, La Lauseto, L'Alouette). Armanac dau patriota lati per l'Espagna, la França (la dau Miejour ou Occitania e la dau Nord), l'Italia, lou Pourtugal, la Roumania, la Suissa escrich dina toutas las parladuras d'aquelles païs (embé la traducioun francesa). 2ma annada (1878). Edicioun per lous poples de Lenga d'Oc. Publ. per la Soucietat Latina: La Lauseta (Boehm])
Endommagé.