Toespraak CNV-voorzitter Ruppert bij het 50-jarig jubileum van de Christelijke Metaalbewerkersbond in Musis Sacrum te Arnhem (1951)
Toespraak CNV-voorzitter Ruppert bij het 50-jarig jubileum van de Christelijke Metaalbewerkersbond in Musis Sacrum te Arnhem.