Beknopt verslag van de negende internationale arbeidsconferentie, gehouden te Genève, 7-24 Juni 1926. [Door A.M.C. Sandberg] (Departement van Arbeid, 1926)
Bijvoegsel van: "Maandschrift van het Centraal Bureau voor de Statistiek". 1926, nr 10.