Voordracht over 'De Nederlandsch-Indische Mijnwet en hare toepassing' / . De Nederlandsch-Indische Mijnwet en hare toepassing (De Bussy, 1915)
Verslag der vergadering van de Nederlandsche Afdeeling der Nederlandsch-Indische Maatschappij van Nijverheid en Landbouw. Overdr.: De Indische Mercuur. - (1915):nov.