Communistische infiltratie. Achtergronden van de maatschappelijke en politieke tegenstellingen in een geindustrialiseerde samenleving. met een inleidend woord van J.H. Scheurer (Voorhoeve, 1963)
Serie "Bedrijfspsychologie"