Het gouden jubileum der stadsreiniging : . Jubileum uitgave ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan (Stadsdrukkerij, 1927)
Overdruk: De Amsterdamsche gids. - (1927):no.4. Omslagtitel: Jubileum uitgave ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan ...