Yargitayin 1987 yili iş hukukuna ilişkin kararlarinin değerlendirilmesi semineri : . Yargitayin iş hukuku kararlarinin değerlendirilmesi 1987 (Basisen, 1989)
Cover title reads: Yargitayin iş hukuku kararlarinin değerlendirilmesi 1987.