Zrostajuča rol' sub"ektyvnoho faktora v budivnyctvi komunizmu. [Red. M.V. Lohvinov] (Vyd-vo L'vivskoho un-tu, 1968)
Ministerstvo vyščoji i seredn'oji special'noji osvity URSR. Černivec'kyj deržavnyj universytet. Kafedra filosofiji.