Kunstproject 'Wat betekent vrijheid voor jou?' met de Four Freedoms hiervoor als uitgangspunt - Kennedy Jr., Amos Paul (2010)
Kunstproject 'Wat betekent vrijheid voor jou?' met de Four Freedoms hiervoor als uitgangspunt.