Kuyper en Lohman ondermijnen het Anti-revol. beginsel; Van Idsinga en Fabius trachten te verletten dat de boom neerstort in de diepe afgrond van het socialisme - Hahn, Albert
Titel prent: De politieke schatgravers : Van Idsinga en Fabius: Houdt op! De boom valt om!...