Gezin Van Gool van links naar rechts: Elze of Clara, Wouter, Andries (pseud.: A. van Amstel), Elze of Clara, Otto, Julia. Origineel bij A. Dolleman
Gezin Van Gool van links naar rechts: Elze of Clara, Wouter, Andries (pseud.: A. van Amstel), Elze of Clara, Otto, Julia. Origineel bij A. Dolleman.