De organisatie van den Dienst der Arbeidsbemiddeling. Tweede lijst van verbeteringen, aanvullingen en wijzigingen behoorende bij uitgave no. 4 (van Langenhuysen, 1921)
Uitgaven van den Dienst der Werkloosheidsverzekering en arbeidsbemiddeling.