De machinefabriek van Gebr. Stork & Co te Hengelo en het tuindorp 't Lansink der Hengelosche bouwvereeniging. Met afbn (Belinfante, 1914)
Overdr.: "De Ingenieur", orgaan van het koninklijk instituut van ingenieurs en van de vereeniging van Delftsche ingenieurs, van 20 Juni 1914, no. 25.