Holland en het Vlaamsch activisme. Met een woord vooraf van L. Simons. Met als naschrift een hoofdartikel van "De Nieuwe Courant" en met belangrijke toelichtende aanteekeningen van den schrijver (Maatschappij van Goede en Goedkoope Lectuur, 1916)
Overgedr.: De Nieuwe Courant.