Desăvîrşirea unificării Statului Naţional Român. Unirea Transilvaniei cu vechea Românie. Sub red. M. Constantinescu şi Ş. Pascu. Cu pref. lui M Constantinescu (Editura Academiei Republicii socialiste România, 1968)
Cu il., index şi h.