Advies inzake het ontwerp-besluit houdende regeling van de werktijden in pakhuizen (Werktijdenbesluit voor pakhuizen). [...] (Sociaal-Economische Raad, 1954)
Publicaties van de sociaal-economische raad 1954, no. 2.