Interimadvies over werkloosheidsbestrijding. Uitgebracht door de Raad voor de Arbeidsmarkt aan de Ministers van Sociale Zaken, van Economische Zaken, van Financiën, van Onderwijs en Wetenschappen en van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (Sociaal-Economische Raad, 1975)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1975, no. 4.