Interview met L. Calle in het kader van onderzoek voor de doctoraal scriptie van Olfers 'Arbeidsmigrant of vluchteling? : een verkenning van onderzoek naar de achtergronden van de Spaanse migratie naar Nederland in de jaren zestig en zeventig' - Olfers, Sjoerd Klaas. (2001)
Interview met L. Calle in het kader van onderzoek voor de doctoraal scriptie van Olfers 'Arbeidsmigrant of vluchteling? : een verkenning van onderzoek naar de achtergronden van de Spaanse migratie naar Nederland in de jaren zestig en zeventig'.