De schande. Gedichten van een dienstplichtig soldaat uit de moordjaren 1914-1918. Vert. [door] J. Knap ("De Fakkel", 1925)
De Fakkel-boekerij. Een verzameling werken uit Revolutie-wil geboren, 3. Witte reeks A.