Regeringsverklaring kabinet Lubbers III. Rond regeringstafel. Van onder naar boven: Ritzen, Alders, de Vries, Kok, Lubbers, Maij-Weggen, ter Beek - Steenman, Fred,
Regeringsverklaring kabinet Lubbers III. Rond regeringstafel. Van onder naar boven: Ritzen, Alders, de Vries, Kok, Lubbers, Maij-Weggen, ter Beek