Ongeregeldheden voor het kantoor van de CBTA aan de Stadhouderskade tijdens de havenstaking - Meerendonk, Ben van,
Ongeregeldheden voor het kantoor van de CBTA aan de Stadhouderskade tijdens de havenstaking.