De interimmaatregel jeugdige werklozen : (Ministerie van Sociale Zaken, 1979)
Onderzoek in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken uitgevoerd door de Projectgroep Jeugdwerkloosheid van de Vakgroep Klinische Psychologie te Leiden.