Opnamen radioprogramma's: VPRO radio 19 januari 1989 over Annie Romein; programma over boek van Jan Peet 'Het uur van de arbeidersjeugd', september 1987
Opnamen radioprogramma's: VPRO radio 19 januari 1989 over Annie Romein; programma over boek van Jan Peet 'Het uur van de arbeidersjeugd', september 1987.