Oorkonde met penning in een koker op standaard uitgereikt aan Hilda Jonker t.g.v. haar eredoctoraat in de Sociale Wetenschappen, verleend door de Erasmus Universiteit
Oorkonde met penning in een koker op standaard uitgereikt aan Hilda Jonker t.g.v. haar eredoctoraat in de Sociale Wetenschappen, verleend door de Erasmus Universiteit.