De propagandist. Orgaan van de Alg. Ned. Bloemisten-Werkliedenbond. . De tuinbouwwerkman. Orgaan van den Ned. Bond van Tuinbouwwerklieden
(1903/04) met ondertitel: Orgaan van de Ned. Bond van Tuinbouwwerklieden. - (1904) o.d.t.: De tuinbouwwerkman. Orgaan ... - Voortgezet als: De propagandist. Orgaan van de Bond van Werklieden in het Bloembollenbedrijf.