Receptie ter ere van afscheid Dinkla (links), samen met zijn vrouw en het echtpaar Kloos. In de Lucullus-zaal, Apollo-paviljoen
Receptie ter ere van afscheid Dinkla (links), samen met zijn vrouw en het echtpaar Kloos. In de Lucullus-zaal, Apollo-paviljoen.