De aftreding van den hoofdredacteur van "Recht voor Allen" Domela Nieuwenhuis op zinkende schip en Troelstra met lantaarn - Braakensiek, Johan,
De aftreding van den hoofdredacteur van "Recht voor Allen" Domela Nieuwenhuis op zinkende schip en Troelstra met lantaarn.