Boerengezin aan de maaltijd op het Brabantse platteland. Afdruk van exemplaar van gemeentearchief Tilburg - Berssenbrugge, Henri,
Boerengezin aan de maaltijd op het Brabantse platteland. Afdruk van exemplaar van gemeentearchief Tilburg.