Informacje Strajkowe . no. 1, 1981 - ZKS [Zakładowa Komisja Strajkowa] przy FAE [Fabryce Aparatów Elektrycznych] "Ema-Apena" (ZKS FAE "Ema-Apena", 1981)
Creation and circulation: For organizational use