Het arbeids-contract : . De wet tot regeling van het arbeids-contract : krachtens besluit van 21 oct. 1908 (st. no. 724) in werking getreden 1 februari 1909 (Cohen)
Omslagtitel: De wet tot regeling van het arbeidscontract: krachtens besluit van 21 oct. 1908 (st.no. 724) in werking getreden 1 februari 1909.