'Staatsradio, Radio X, Patapoe': audioarchief. (Ook opnames gemaakt na fusie Staatsradio en Vrije Keyser). . Zie voor inhoud de website: IISG/Staatsarchief/audiocollecties/radio-divers
'Staatsradio, Radio X, Patapoe': audioarchief. (Ook opnames gemaakt na fusie Staatsradio en Vrije Keyser). Zie voor inhoud de website: IISG/Staatsarchief/audiocollecties/radio-divers.