Voorlichtingsblad voor het personeel van de Gemeentelijke Dienst voor Sociale Werkvoorziening en het Gemeentelijk Bureau voor Sociaal Economische Hulpverlening aan Zelfstandigen. . Voorlichtingsblad voor het personeel van de Gemeentelijke Dienst voor Arbeidsvoorzieningen
Vanaf 22(1967) o.d.t.: Voorlichtingsblad voor het personeel van de Gemeentelijke Dienst voor Arbeidsvoorzieningen.