Voorstellen inzake samenwerking met ontwikkelingslanden (Raad v. Ned. Werkgeversverbonden, 1964)
4 nota's met korte samenvattingen, samengesteld door een in 1963 door de Raad van Nederlandse Werkgeversverbonden ingestelde commissie (voorz. P. Kuin).