Schrijfster Anna Blaman, winnares van de PC Hooftprijs voor Letterkunde, bij de prijsuitreiking in gesprek met jurylid F.Bordewijk, Muiderslot - Meerendonk, Ben van,
Schrijfster Anna Blaman, winnares van de PC Hooftprijs voor Letterkunde, bij de prijsuitreiking in gesprek met jurylid F.Bordewijk, Muiderslot.