De Nederlandsch-Duitsche kultuurgemeenschap = Die niederländisch-deutsche Kulturgemeinschaft. Orgaan der Nederlandsch-Duitsche kultuurgemeenschap. N.D.K. . Die niederländisch-deutsche Kulturgemeinschaft. Orgaan der Nederlandsch-Duitsche kultuurgemeenschap. N.D.K
Nederlandse en Duitse tekst.